REMMERS – Цікаві факти про компанію

Remmers – Збереження цінностей через інновації

Наше знайомство з компанією Remmers розпочалося у 2002 році на будівельній виставці в Харкові. Тоді ми шукали рішення для реставрації Харківської хоральної синагоги, пам'ятника архітектури, і натрапили на чудовий буклет європейського заводу "Remmers". Наша компанія запропонувала технологію очищення та реставрації і виграла тендер, враховуючи девіз компанії – "Створювати цінності. Зберігати цінності. Remmers."

Remmers була заснована в 1949 році Бернхардом Реммерсом, і починала свою діяльність з поширення антисептиків для дерева та лакофарбової продукції. Засновник компанії вкладав багато часу в дослідження та інновації, щоб створити якісні матеріали. Вже в 50-х роках він не тільки постачав матеріали, але і проводив семінари та обмінювався досвідом з фахівцями у будівельній галузі.

Бернард Реммерс - засноник групи компаній Remmers
Бернард Реммерс - засноник групи компаній Remmers

У 1996 році була заснована Академія Бернхарда Реммерса як інформаційна платформа для професіоналів у галузі архітектури та реставрації. Це стало місцем обміну знаннями та інноваційними підходами в цій сфері.

У 2011 році Remmers заснувала найбільший логістичний центр у Європі, що займає близько 17 200 квадратних метрів. Цей центр забезпечує ефективну організацію постачання та складування продукції Remmers.

Логістичний центр Remmers
Логістичний центр Remmers

У 2015 році було створено інститут Bernhard Remmers, який став компетентним партнером з аналітики будівельних матеріалів та досліджень. Інститут має сучасну дослідну лабораторію та продуктивне обладнання для проведення різних видів випробувань.

Лабалаторія Bernhard Remmers
Лабалаторія Bernhard Remmers

Загалом, компанія Remmers є визнаним лідером у своїй галузі завдяки своєму досвіду, якості продукції та постійному розвитку інноваційних рішень. Вони зберігають цінності, створюють високоякісні будівельні матеріали та допомагають зберегти історичну спадщину.